Massage en....

Je hebt zelf al voldoende ervaring en techniek in handen maar bent nog op zoek naar die finishing touch?....dan ben je van harte uit genodigd.
Deze massage dagen zijn dus voor masseurs die verdiepingstechnieken in de vingers willen krijgen. 

Data:             vrijdag     22 juni                Massage & Nervus Vagus
                      zondag   24 juni                Verbinding Benen-buik-psoas
                      zondag   9 september       Massage & de Psoas

Programma Psoas
Op deze dag laat ik een massage zien van de rug en de buik. De psoas wordt ook wel de spier van de ziel genoemd. Deze spier reageert bij schrik. Hij kan alleen via de buik worden aangeraakt.  

Programma Hartchakra:
Op verzoek van studenten die de Psoas masterclass volgden, geef ik een dag voor mensen die al kunnen masseren met als uitgangspunt het (energetische) hart.
Op deze dag laat ik een integratie zien van verschillende technieken uit de energetische en klassieke massage inclusief de betekenis van het hartchakra uit de chakraleer.
Ook deze dag kan ik geven op aanvraag van 4 tot 8 masseurs.

Programma van de Benen:
Ook op verzoek een dag waarin de benen centraal staan. De benen zijn de verbinding met je roots, met je ouders en voorouders. Ze zijn ook de verbinding met je eigenheid. Op eigen benen (gaan) staan.
Op deze dag laat ik een geÏntegreerde massage zien van verbinding van de benen-buik/voeten met energetische en klassieke massagegrepen. Hier komen we ook de psoas weer tegen!

Programma van de nervus vagus.
Op deze dag staat het hoofd, de nek en de schouders centraal: Het gebied waar de Nervus Vagus, als onderdeel van ons parasympatische zenuwstelsel kan worden beïnvloed door massage en manipulatie. Bij mensen met vermoeidheid, voedsel gevoeligheden, angst, darmproblemen, is de nervus vagus bijna altijd in het spel.
op deze dag laat ik een geintegreerde massage zien van het hoofd-nek/schoudergebied en de verbinding naar het borstgebied.

Oefenen:
De massage wordt geoefend in tweetallen.
Voor de (vega) lunch wordt gezorgd.
Einde van de dag rond 17.00 uur

Meebrengen: laken en handdoeken en wellicht je eigen favoriete massage melk/olie.
Er is massage olie aanwezig.